Background
Logo SuperDiet Romania
Protocol Vitalite
50 ml flacon cu picături

PROTOCOL VITALITE BIO


Recomandat pentru:
leaf organic Tonic pentru Organism

Protocolul pentru vitalitate este un program de 30 de zile care se desfășoară în 3 faze succesive de 10 zile. Aceste 3 formule pe baza de plante organice selectate de Laboratoarele SUPERDIET au fost dezvoltate dupa principiile naturopatiei.

Faza 1: 10 zile
Faza 1 presupune utilizarea unui extract fluid organic compus din Ginseng cunoscut pentru proprietățile sale de tonifiere atât fizice, cât și mentale. Originar din China, Ginsengul folosit în compoziția acestei specialități a fost selectat de SUPERDIET pentru: calitatea Panax CA Meyer de 6 ani și originea sa organică.

Faza 2: 10 zile
Faza 2 este un complex de 3 plante organice:
Ginkgo Biloba este cunoscut pentru a ajuta la menținerea performanței intelectuale.
Guarana contribuie la reducerea oboselii mentale și la concentrare. Principala sa substanță activă este cofeina. Această formulă vă aduce 5,5 mg de cofeină pe zi datorită Guaranei.
Rhodiola ajută la reducerea oboselii intelectuale.

Faza 3: 10 zile
Faza 3 este o combinație de 4 plante și fructe organice:
Suc de soc care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar.
Echinacea violetă este cunoscută pentru că ajută la susținerea apărării imune.
Se știe că ghimbirul ajută la susținerea apărării sistemului imunitar.
Extractul de grapefruit completează această formulă.


Cod ACL: 3428881228905

Acest produs este un supliment alimentar.

Ingrediente

  • leaf organic Tonic pentru Organism
    Ginseng
  • leaf organic Rezistență Fizică și Mentală
    Rodiola
  • leaf organic Apărare Naturală
    Soc și Echinaceea

Compoziția completă a produsului

Faza 1: apa purificată, sucuri concentrate de mere* (fructe) si soc* (fructe), extract uscat de Panax Ginseng CA Meyer* (radacina de 6 ani) (600 mg**).
Faza 2: extract apos de Ginkgo* (frunză)(750 mg**) - suc concentrat de pere* (fructe) - extract de Guarana* titrat în cofeină (semințe) (270 mg** inclusiv 5,5 mg de cofeină în medie) - Extract de Rhodiola* (rădăcină) (112 mg**).
Faza 3: extract apos de Ghimbir* (rizom) (300 mg**) - Extract fluid de grapefruit* (semințe și pericarp) (1200 mg**) (stabilizator) : glicerina vegetala, antioxidant: acid ascorbic) - suc concentrat de soc* (fructe coapte)(2.105 mg***) - extract de echinacea mov* (radacina)(400 mg**) *Ingredient din agricultura ecologica. **Echivalent în plante uscate.***Echivalent în fructe proaspete.


PRECAUȚII DE UTILIZARE

Program de maxim 8 saptamani. Fiola de faza 2 conține cafeină (în medie 5,5 mg pentru 1 fiolă), nerecomandată persoanelor sensibile la efectele acesteia și adolescenților. Utilizarea pentru copii sub 6 ani nu este permisă. A nu se utiliza în timpul sarcinii sau alăptării. Nerecomandat persoanelor cu alergii, mai ales la plantele din familia Compositae, astmatici sau atopici precum si in cazuri de litiaza biliara, afectiuni cardiovasculare (hipertensiune, aritmie) si hipertiroidism. Nu utilizați dacă aveți boală sistemică progresivă, boală autoimună, boli ale celulelor sanguine și/sau luați medicamente imunosupresoare, inclusiv medicamente antiagregante plachetare sau dacă aveți o tulburare de sângerare. Consultați-vă medicul în cazul utilizării concomitente a anticoagulantelor. Consultați medicul sau farmacistul în cazul utilizării concomitente a tratamentului împotriva diabetului.Nu este recomandat să luați acest supliment alimentar în cele șapte zile premergătoare unei operații chirurgicale. Este recomandat sa respectati dozele recomandate, sa aveti grija sa aveti o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Numai pentru uz oral - nu este potrivit pentru injectare.


UTILIZARE RECOMANDATA

În primele 10 zile, se ia maxim 1 fiolă cu inscripția „GINSENG ORGANIC” pe zi, care se diluează într-un pahar cu apă. Agitați flaconul înainte de utilizare, este normal să apară un depozit de ginseng pe fundul flacoanelor. Pentru următoarele 10 zile, se ia câte 1 fiolă marcată „GINKGO-GUARANA-RHODIOLE BIO” pe zi, pură sau diluată într-o jumătate de pahar cu apă, de preferință dimineața. Agitați fiola înainte de utilizare deoarece poate apărea o ușoară depunere datorită caracterului natural al produsului. În ultimele 10 zile, luați 1 fiolă cu inscripția „SUREAU-GRAFFRUT-ECHINACEE-GINGER BIO” pe zi pur sau diluat într-o jumătate de pahar de apă. Agitați fiola înainte de utilizare deoarece poate apărea o ușoară depunere datorită caracterului natural al produsului.

Vreau să cumpăr