Background

Superdiet înseamnă 60 de ani de Pasiune


Renee haussin

Rădăcinile noastre în naturopatie

În 1956, René Haussin a cumpărat un magazin de produse alimentare și delicatese în Denain, Franța. A început să sufere de dureri după ce a renovat magazinul. A consultat un medic, dar nimic nu i-a calmat durerea.

A început să se intereseze de efectele dietei și ale plantelor și a decis să schimbe ceea ce mânca și stilul de viață. Treptat a văzut rezultate și durerea i-a fost ameliorată: de atunci René Haussin a fost convins de beneficiile plantelor. El a continuat să se intereseze de medicina alternativă și în special de naturopatie, o practică holistică care se concentrează pe bunăstarea generală. S-a calificat ca naturist și primele consultații l-au încurajat să continue. Apoi a descoperit radionica și a primit premiul I doi ani consecutiv în competiția anuală organizată de Club de Radiesthésie de Valenciennes din Franța.

În 1961 a decis să cumpere o mașină pentru a face tablete din polen de flori. A început să facă tabletele pe care le vinde în curând în magazinul său și prin comandă prin poștă în toată Franța. Așa a început povestea brandului Superdiet!SUPERDIET îți oferă cele mai bune lucruri din natură

La Superdiet credem că plantele sunt cadouri prețioase de la natură. Ca atare, ne asigurăm că sunt alese cu mare grijă. Suntem convinși că echilibrul este necesar pentru sănătatea generală. În acest scop, urmărim expertiza fondatorului și medicului naturist, domnul Haussin. Experții noștri – pionierii practicilor organice și implicați activ – sunt pasionați și exigenți.

Ei selectează materii prime premium, dezvoltă formule adaptate și se străduiesc să utilizeze metodele noastre tradiționale, inclusiv extracția de suc pur și decoct-infuzie. Ne angajăm activ în problemele sociale și mediului prin parteneriate pe termen lung cu producătorii noștri francezi, ambalajele reciclabile... și din ce în ce mai multe practici și produse ecologice.Istoria Noastră

Fondatorul Superdiet Franta

Echipa noastră a transmis moștenirea și expertiza fondatorului nostru în domeniul naturopatiei de aproape 60 de ani pentru a vă oferi suplimente alimentare făcute cu plante organice... și pasiune!

Date Importante

 

1961

Crearea SUPERDIET
René Haussin a fondat Superdiet cu prima sa producție de tablete cu polen de flori.

Primele extracte prin presare la rece
de suc organic pur de ridiche neagră.

1974

 
 

1984

Realizarea
decoctului și metodei de infuzie.

Primele parteneriate cu gradinari producători de plante organice, cu șase ani înainte de apariția regulamentelor Europene.

1986

 

 

1991

Implicarea în
crerea produselor organice.

Crearea
Parteneriatului “Bazat pe Solidaritate”.

 

2000

 

 

 

2003

Crearea primei game de
comprimate 100% organice.

Superdiet primește
certificarea ISO 9001.

2005

 

 

2008


 

Primul produs organic Quatuor în fiole “Organic Quatuor Red Vine Circulation.”

Primele capsule 100% organice din sursă marină

2011

 

 

 

2013

Compania primește
certificarea ISO 22000.

Primele suplimente alimentare recunoscute
create cu ingrediente naturale 100%
pudre, fructe, semințe și rădăcini cu certificare organică în pungi cu zipper.

 

 

2018

 

 

2018

Produsul Superdiet numit "Organic Ginseng Royal Jelly Acerola Cherry" este ales drept "cel mai bun produs organic*"

Tubul de Organic Acerola Cherry 1,000 ales "cel mai bun produs*"

2019

 

 

 

2019

Crearea primului detox emunctoriu progresiv organic
"My Targeted Organic Detox"

*De către un juriu format din 100 de consumatori de produse organice de pe platforma www.bioalaune.com