Background
Logo SuperDiet Romania
Ginseng Siberian
20 fiole de 15ml

Extract Organic de Ginseng Siberian pentru Imunitate și Tonus


Recomandat pentru:
leaf organic Tonus și Vitalitate

Superdiet prezintă această formulă cu un amestec unic:

Ginseng siberian organic cunoscut și sub numele de eleuterococ. A fost folosit în mod tradițional de secole în Rusia și China pentru proprietățile sale energizante.

Lăptișor de matcă bio, o comoară prețioasă din stup.

Echinacea organică, o floare mov elegantă în formă de margaretă, originară din câmpiile nord-americane. Rădăcina ajută la funcționarea sistemului imunitar.

Extract de semințe și pericarp de grapefruit organic care este o sursă de bioflavonoide: aceste molecule sunt prezente în mod natural în fructe și legume, iar grapefruit-ul este una dintre cele mai bogate surse de plante.


Cod ACL: 3428881260004

Acest produs este un supliment alimentar.

Ingrediente

  • leaf organic Vitalitate
    Ginseng Siberian
  • leaf organic Imunitate
    Echinaceea 100 mg (pentru o fiolă)
  • leaf organic Grapefruit
    368 mg cu bioflavonoide: 1,2 mg* (Pentru 1 fiolă)

Compoziția completă a produsului

Extract de echinaceea* (radacină), sirop de agave*, lăptișor de matcă*, extract fluid de grapefruit* (seminte si pericarp) (agent stabilizator: glicerina vegetala, antioxidant: acid ascorbic), extract uscat de echinacea* (radacina), uscat extract de ginseng siberian* (rădăcină). *Ingredient produs folosind practici de agricultură ecologică.


UTILIZARE RECOMANDATA

Se ia o (1) fiolă pe zi, pură sau diluată într-o jumătate de pahar cu apă sau suc de fructe. Program de maxim 8 luni. O depunere poate apărea în partea de jos a fiolelor. Agitați înainte de utilizare.


PRECAUȚII DE UTILIZARE

Nu este recomandat copiilor și adolescenților cu vârsta sub 18 ani. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează. A nu se utiliza cu tratament anticoagulant. Consultați-vă medicul dacă luați orice medicament. Nu este recomandat persoanelor care suferă de alergii la salicilați. Se recomanda respectarea dozelor prescrise si ducerea unui stil de viata sanatos cu o alimentatie echilibrata si variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Numai pentru uz oral - nu este potrivit pentru injectare.

Vreau să cumpăr