Background
Logo SuperDiet Romania
Organic Shiitake Maitake
20 fiole de 15ml

SHIITAKE REISHI MAITAKE BIO


Recomandat pentru:
leaf organic Sistem Imunitar

Are efect puternic antimicrobian și stimulează mecanismul de apărare imunitară, în special celulele albe din sânge. Oferă suport pentru boli virale, anti-tumorale și are un efect anti-coagulant.

Poate fi consumat de către persoanele alergice la produse apicole.

Cultivat prin metoda tradițională japoneză în containere speciale (fără contact cu solul, fără substanțe chimice toxice sau nocive, fără poluanți).

Populația asiatică a folosit tot ce este mai bun din natură și, mai ales, ciupercile de-a lungul veacurilor. Laboratoarele Superdiet au selectat pentru dvs. cele mai bune trei ciuperci produse folosind practici de agricultură ecologică: shiitake, maitake și reishi.

Shiitake, cunoscut și ca „samuraiul ciupercilor” a fost cultivat în China și Japonia de aproximativ 2.000 de ani și a fost rezervat exclusiv împăratului și curții sale. Shiitake este o parte integrantă a tradițiilor lor culinare și chiar are importanță religioasă. Reishi este o ciupercă sălbatică care crește în pădurile muntoase îndepărtate din Asia. În cele din urmă, maitake este o ciupercă cu lamelă maro care a crescut inițial pe cioturile și rădăcinile de copaci în nord-estul Japoniei. În Japonia, este cunoscut drept „regele ciupercilor”.


Cod ACL: 3428881225805

Acest produs este un supliment alimentar.

Ingrediente

  • leaf organic Shiitake
    1800 mg (pentru două fiole)
  • leaf organic Reishi
    75 mg (pentru două fiole)
  • leaf organic Maitake
    75 mg (pentru două fiole)

Compoziția completă a produsului

Apă purificată, extract concentrat de shiitake* (pălărie), suc concentrat de portocale* (fructe), extract concentrat de reishi* (pălărie), extract concentrat de maitake* (pălărie). *Produs folosind practici de agricultură ecologică.


UTILIZARE RECOMANDATA

1 până la 2 fiole pe zi. Agitați flaconul înainte de utilizare. Este normal ca o depuenre să apară în partea de jos a fiolelor.

PRECAUȚII DE UTILIZARE

Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează. Se recomanda respectarea dozelor prescrise si ducerea unui stil de viata sanatos cu o alimentatie echilibrata si variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Numai pentru uz oral - nu este potrivit pentru injectare.

Vreau să cumpăr