Background
Logo SuperDiet Romania
Extract de Soc pentru imunitate
20 fiole de 15ml

Complex Bio - Sistem Imunitar din 4 plante


Recomandat pentru:
leaf organic Întărirea Sistemului Imunitar

Superdiet a selectat pentru tine aceste 4 plante organice:

 • Suc de soc pentru a favoriza funcțiile sistemului imunitar.
 • Echinacea mov, recunoscută pentru că ajută la întărirea sistemului imunitar.
 • Consumat în India și China de peste 5.000 de ani, ghimbirul este un condiment prețios care este acum apreciat pentru aroma sa unică în întreaga lume. De asemenea, este recunoscut pentru că ajută la întărirea sistemului imunitar.
 • Extractul de grapefruit îmbunătățește această formulă.

Cod ACL: 3428881245407


Acest produs este un supliment alimentar.

Ingrediente


 • leaf organic Ghimbir
  300 mg (per fiolă)
 • leaf organic Grapefruit
  1200 mg (per fiolă)
 • leaf organic Soc
  2105 mg (per fiolă)
 • leaf organic Echinacea Violet
  400 mg (per fiolă)

Compoziția completă a produsului


Extract apos de ghimbir* (rizom) - extract de grapefruit* (sâmburi și pericarp), agent stabilizator: glicerină vegetală, antioxidant: acid ascorbic, suc concentrat de soc* (fructe coapte) - extract de echinaceea violet* (rădăcină). *Produs cu practici de agricultură ecologică..


UTILIZARE RECOMANDATA


1 fiolă pe zi. Un mic depozit poate apărea în partea de jos a fiolei din cauza sursei naturale a produsului. Agitați înainte de utilizare. Program de maxim 8 luni.

PRECAUȚII DE UTILIZARE


Nu este recomandat copiilor și femeilor însărcinate sau care alăptează. Nerecomandat persoanelor alergice la plantele din familia Compuseae, sau care suferă de astm bronșic sau tulburări atopice sau litiază biliară. Nu utilizați dacă suferiți de boli sistemice progresive, boli autoimune, boli ale celulelor sanguine sau dacă luați medicamente imunosupresoare. Adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru sfaturi atunci când luați medicamente. Se recomanda respectarea dozelor prescrise si ducerea unui stil de viata sanatos cu o alimentatie echilibrata si variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Numai pentru uz oral - nu este potrivit pentru injectare.

Vreau să cumpăr