Background
Logo SuperDiet Romania
Produs bio de slabire sanatoasa fiole
20 fiole de 15ml

Ginseng Organic și Lăptișor de Matcă


Recomandat pentru:
leaf organic Energie și Vitalitate

Superdiet a selectat pentru tine:
ginseng organic recunoscut pentru favorizarea vitalității fizice și mentale. Folosit de-a lungul timpului de împărații asiatici, acest ginseng a fost ales pentru calitatea sa, evaluat de Panax CA Meyer, să aibe vârsta de 6 ani și conținutul său maxim de ginsensoide.

Laptisorul de matcă organic este singurul aliment consumat de albinele regină care traiesc de 40 de ori mai mult decat albinele lucrătoare.

Cireașa acerola organică, cunoscută și sub numele de „cireșul Indiilor de Vest” este o boabă roșie cu o aromă acrișoară.


Cod ACL: 3428881231400


Acest produs este un supliment alimentar.

Ingrediente


  • leaf organic Lăptișor de Matcă
    500 mg (per fiolă)
  • leaf organic Ginseng
    530 mg cu ginsenoside: 20 mg
  • leaf organic Cireșe Acerola
    265mg (per fiolă)

Compoziția completă a produsului


Apă purificata, suc concentrat de pere*, laptisor de matca*, extract uscat de cirese acerola* (fructe), extract uscat de ginseng* din China/Manciuria (radacina). *Produs cu practici de agricultură ecologică.


UTILIZARE RECOMANDATA

Luați o fiolă pe zi în timpul mesei.

PRECAUȚII DE UTILIZARE


Urmați un program de maxim 3 luni. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează. Nu este recomandat persoanelor alergice la produsele din stup. Nu este recomandat persoanelor care iau tratament pentru diabet sau tensiune arterială. Consultați-vă medicul sau farmacistul dacă suferiți de boli cardiovasculare sau diabet, sau dacă luați medicamente, pentru diabet de exemplu. Se recomanda respectarea dozelor prescrise si ducerea unui stil de viata sanatos cu o alimentatie echilibrata si variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Numai pentru uz oral - nu este potrivit pentru injectare.

Vreau să cumpăr