Background
Logo SuperDiet Romania
Magneziu Marin Organic
20 fiole de 15ml

MAGNEZIU MARIN + VITAMINA B6


Recomandat pentru:
leaf organic Oboseală și Sistemul Nervos

Superdiet a selectat:

Magneziul marin din apele coastei franceze este produs prin evaporare din apa de mare, pentru a oferi o concentrație de magneziu ridicată și o absorbție rapidă. Magneziul este un mineral cheie pentru buna funcționare a peste 300 de reacții biochimice celulare.

Vitamina B6 considerată „esențială” deoarece organismul nu o poate produce sau stoca: organismul o aprovizionează zilnic din alimente.

Magneziu marin și vitamina B6:

 • reduce oboseala.
 • favorizează un sistem nervos sănătos.

Ideal pentru persoanele cu carențe mari de magneziu și care lucrează în medii provocatoare de stres sau care fac activități fizice intense, sportivi amatori sau profesionști. Datorită formulei lichide, buvabile, magneziul este ușor de absorbit de organism și își face efectul rapid.


Cod ACL: 3428881226208

Acest produs este un supliment alimentar.

Ingrediente

 • leaf organic Apă de Mare
  1,665 mg cu magneziu: 150 mg* (clorhidrat)
  (pentru o fiolă)
 • leaf organic Vitamina B6
  1.4mg*
  (pentru o fiolă)

Compoziția completă a produsului

Apa purificata, extract de apa de mare (bogat in magneziu), suc concentrat de lamaie, aroma naturala de lamaie, vitamina B6.


UTILIZARE RECOMANDATA

Luați 1 capsulă pe zi în timpul mesei. Pentru a reduce aroma, depozitați fiolele la frigider.

PRECAUȚII DE UTILIZARE

Nu este recomandat persoanelor care suferă de hipertiroidism sau tulburări de rinichi. Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează. Consumul excesiv de magneziu poate avea un efect laxativ pentru anumite persoane. Este recomandat să respectați dozele prescrise și să duceți un stil de viață sănătos cu o dietă echilibrată și variată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Numai pentru uz oral - nu este potrivit pentru injectare.

Vreau să cumpăr