Background
Logo SuperDiet Romania
Produs bio de slabire sanatoasa fiole
30 fiole de 15ml

Protocol Bio pentru Slăbire Sănătoasă


Recomandat pentru:
leaf organic Slăbire sănătoasă, eliminare celulită

Protocolul organic de slăbire este un program de 30 de zile, desfășurat în 3 etape succesive de 10 zile. Aceste 3 complexe de plante organice sunt selectate pentru tine de Laboratoarele SUPERDIET și sunt formulate după principiile naturopatiei.

Etapa 1: 10 zile
Etapa 1 este un complex de 4 plante, inclusiv păpădie, soc și anghinare, care ajută la curățare. Mesteacănul îmbunătățește formula.

Etapa 2: 10 zile
Etapa 2 asociază 4 plante, inclusiv crețușca, care ajută la eliminare și ceaiul verde care favorizează controlul greutății. Feniculul și mesteacănul îmbunătățesc formula.

Etapa 3: 10 zile
Etapa 3 este o formulă care combină 4 plante, inclusiv guarana care contribuie la arderea grăsimilor și ceaiul verde care ajută la slăbire. Formula este îmbunătățită cu tărâțe de ovăz și papaya.


Cod ACL: 3428881240006

Acest produs este un supliment alimentar.

Ingrediente

  • leaf organic Detox
    Păpădie
  • leaf organic Detoxifiere
    Crețușcă
  • leaf organic Ardere Grăsimi
    Guarana

Compoziția completă a produsului

Etapa 1: extract apos de papadie* (partea aeriana) (300 mg**), soc* (floare) (300 mg**) si mesteacan* (frunza) (300 mg**) - extract uscat de anghinare* (frunza ) (900 mg**).
Etapa 2: extract apos de fenicul* (sămânță) (375 mg**), dulci de luncă* (vârfurile înflorite) (375 mg**), ceai verde* (frunză) (300 mg* *), mesteacăn* (frunză) (225 mg**). Etapa 3: extract apos de ceai verde* (frunză) (250 mg**) și papaya* (fructe) (250 mg**) - suc concentrat de mere * (fructe) - extract de tarate de ovaz* (600 mg**) - extract uscat de guarana* (seminte) (315 mg**). *Produs cu practici de agricultură ecologică. **Echivalent plantă uscată pentru 1 fiolă de 15 ml.


UTILIZARE RECOMANDATA

În primele 10 zile, se ia maxim 1 fiolă cu inscripția „GINSENG ORGANIC” pe zi, care se diluează într-un pahar cu apă. Agitați flaconul înainte de utilizare, este normal să apară o depunere de ginseng pe fundul flacoanelor. Pentru următoarele 10 zile, se ia câte 1 fiolă marcată „GINKGO-GUARANA-RHODIOLE BIO” pe zi, pură sau diluată într-o jumătate de pahar cu apă, de preferință dimineața. Agitați fiola înainte de utilizare deoarece poate apărea o ușoară depunere datorită caracterului natural al produsului. În ultimele 10 zile, luați 1 fiolă cu inscripția „SUREAU-GRAFFRUT-ECHINACEE-GINGER BIO” pe zi pur sau diluat într-o jumătate de pahar de apă. Agitați fiola înainte de utilizare deoarece poate apărea o ușoară depunere datorită caracterului natural al produsului.


PRECAUȚII DE UTILIZARE

Program de maxim 8 săptămâni. Fiola pentru faza 2 conține cafeină (în medie 5,5 mg pentru 1 fiolă), nerecomandată persoanelor sensibile la efectele acesteia și adolescenților. Utilizarea pentru copii sub 6 ani nu este permisă. A nu se utiliza în timpul sarcinii sau alăptării. Nerecomandat persoanelor cu alergii, mai ales la plantele din familia Compositae, astmatici sau atopici precum si in cazuri de litiaza biliara, afectiuni cardiovasculare (hipertensiune, aritmie) si hipertiroidism. Nu utilizați dacă aveți boală sistemică progresivă, boală autoimună, boli ale celulelor sanguine și/sau luați medicamente imunosupresoare, inclusiv medicamente antiagregante plachetare sau dacă aveți o tulburare de sângerare. Consultați-vă medicul în cazul utilizării concomitente a anticoagulantelor. Consultați medicul sau farmacistul în cazul utilizării concomitente a tratamentului împotriva diabetului.Nu este recomandat să luați acest supliment alimentar în cele șapte zile premergătoare unei operații chirurgicale. Este recomandat sa respectati dozele recomandate, sa aveti grija sa aveti o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici. Numai pentru uz oral - nu este potrivit pentru injectare.

Vreau să cumpăr