Background
Logo SuperDiet Romania
Organic Cellimine
20 fiole de 15ml

ORGANIC CELLIMINE


Recomandat pentru:
leaf organic Reducerea celulitei, controlul greutății și circulația sângelui

Organic Cellimine de la Superdiet este un complex de 6 plante cu oțet de fructe și mere produs prin practicile agriculturii ecologice.

Ceaiul verde ajută la controlul greutății. Ajută la dietă pentru a-ți păstra silueta.

Mesteacanul contribuie la eliminarea apei și detoxifiază organismul.

Crețușca ajută rinichii să elimine apa.

Vinul roșu contribuie la buna circulație a sângelui.

Ingredientele formulei includ, de asemenea, oțet de mere, suc de mere și lămâie și ulei esențial de lămâie.

Cod ACL: 3428881122593

Acest produs este un supliment alimentar.

Ingrediente

  • leaf organic Metabolismul normal al zaharurilor
    Ceai Verde
  • leaf organic Controlul Greutății
    Mesteacăn
  • leaf organic Detoxifiere
    Crețușca

Compoziția completă a produsului

Extract apos de ceai verde (frunză) (320mg**), mesteacăn* (frunză) (320mg**), dulce de luncă (vârfurile înflorite) (320mg**), viță de vie roșie (frunză) (320mg**), oțet de mere* (1.350 mg), suc concentrat de mere* (fructe) și lămâie* (fructe), ulei esențial de lămâie* (pericarp). *Ingredient produs folosind practici de agricultură ecologică **Raport echivalent plante uscate


UTILIZARE RECOMANDATA

1 până la 2 fiole pe zi, în timpul mesei.

PRECAUȚII DE UTILIZARE

Nu luați pentru o perioadă lungă de timp fără a consulta medicul. Nu luați pe stomacul gol. Nu este recomandat copiilor și adolescenților cu vârsta sub 18 ani. Nerecomandat femeilor care alăptează, copiilor și adolescenților sub 18 ani, persoanelor alergice la derivații salicilați, care suferă de afecțiuni hepatice, tulburări cardiovasculare (tensiune arterială, aritmie) sau hipertiroidism. A nu se utiliza cu tratament anticoagulant. Consultați-vă medicul dacă luați orice medicament. Produsul contine ulei esential de ceai verde. Consultați întotdeauna un medic înainte de a utiliza produsul. Un program de slăbire trebuie să includă o dietă echilibrată (incluzând toate grupele de alimente și 5 fructe și legume diferite în fiecare zi asociate cu 1,5 litri de apă) și activitate fizică regulată. Se recomandă respectarea dozelor prescrise si ducerea unui stil de viata sanatos cu o alimentatie echilibrata si variata. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Numai pentru uz oral - nu este potrivit pentru injectare.

Vreau să cumpăr